Kvitsøy Maritime Senter
https://www.kmsenter.no/

Helt i sjøkanten ved ferjeleiet på Kvitsøy ligger Kvitsøy  Maritime Senter.
De leier ut leiligheter for overnatting på Kvitsøy, samtidig som kan tilby kurs og konferanse til våre gruppekunder.

 

Kvitsøy Event AS
https://www.kvitsoyevent.no

Fjord and Ocean Events
Båttur til Kvitsøy, Lysefjorden, eller andre fantastiske steder i Ryfylke. Fartøy med fokus på komfort og fart. Grupper på inntil 24 passasjerer. Opplevelse, natur, sjømat, vannsport, og aktiviteter.

Restaurant Grøningen
https://www.groningen.no/

Først og fremst; hjertelig velkommen til oss her på Restaurant Grøningen. Her vil du få god mat, god drikke og service av høy kvalitet.
Vi tilbyr utleie av selskapslokale for store og små grupper, leverer mat hjem eller til bedriftene.

 

Eldhud Adventure
https://eldhugadventures.no/

eldhug / brennende iver; entusiasme; lidenskap … Eldhug Adventures heter vi, og vi tar eventyrlystne med oss ut i den vakre skjærgården på Kvitsøy

 

Kåre Tvedt / Klekkerigjengen

“Ildsjeler viderefører unik hummerhistorie på Kvitsøy

Et godt samarbeid med klekkeriet gjør at vi tan ta våre grupper på en spennende ferd gjennom klekkeriet hvor en klekker ut hummerlarver og forer opp hummeryngel før denne settes ut i havet .


Rolf Skretting

En av våre viktige samarbeidspartnere på Kvitsøy er guiden Rolf Skretting. Rolf kom til Kvitsøy som lærer i 1971 og har også vært rektor, ordfører og varaordfører.


Bernt Høye

På klasseturer bruker vi Bernt, gammel lærer og historieforteller, i tillegg til Jan Inge som de som tar seg av klasser som vil til Kvitsøy og oppleve denne fantastiske plassen og alt spennende som en kan få se og oppleve her

 

Vi vil presentere flere samarbeidspartnere etterhvert