På Kvitsøy er det havet om gjelder. En må over havet for å komme hit, en må på havet for å fange fisk eller skalldyr, og en må lære seg å kunne navigere mellom de 167 øyene, holmene og skjærene som øya består av uten fare for grunnstøting etc.

Som kunde hos Kvitsøy opplevelser tilbyr vi dere å få oppleve dette havet og høste fra det. Vi tilbyr å ta dere med ut på fisketurer etter torsk, lyr, makrell og det en ellers måtte få . Fisken dere eventuelt måtte hale opp kan dere selv tilberede i egnede omgivelser på brygga slik at den er klar til middagsbordet.

I tillegg til fisk er det veldig mye krabbe, eller høvring som de kaller den på Kvitsøy. Her kan dere bli med ut og sette teiner om kvelden for så å bli med ut å trekke neste morgen.

Vel tilbake på brygga koker dere fangsten i egnet koker og dekker bordet på brygga til et realt høvring måltid. På brygga kan en «grapse» så mye en vil . Vi spyler den bare i etterkant.

Har dere barn er dette en bankers. Barn bare ELSKER å ligge på bryggekanten og fange småfisk som stinte og mort , samt spenningen ved teine dragingen og fryden når de skal prøve å holde disse, for de ,farlige beistene. Noen ganger synes de synd på enkelte og slipper de ut igjen

Er vi heldige kommer Jostein Hegre på besøk på brygga for å få litt mat.

Nødvendig sikkerhets utstyr , båt med skipper og fangstredskaper er inkludert i denne pakken. Båten vi bruker er til vanlig en 22 fots Inter600 plastsnekke.