Et av våre spennende opplevelse produkter vi tilbyr er havørnsafari. På Kvitsøy finner det flere par med havørn. Kun en kort båttur øst for Leiasundet finner vi Sandøy, Ternøy og Eime. På alle disse kan en få oppleve disse majestetiske store fuglene.

I tillegg hekker det et par fast ute i søreholmene på Higgelen og fra Buøy sundet kan en ofte få tatt en nærmere titt da hannen ofte sitter rundt der for å markere yttergrensen til sitt revir. Ønsker dere å få med både søre holmene og på østsiden må dere beregne en hel dags tur.

Vi starter fra Leiasundet på morgenkvisten og går først ut til sundet mellom Eime og Ternøy og begynner jakten etter det perfekte fotoobjekt . Passer det slik gjør vi strandhugg på sørsiden av Sandøynå for en kopp kaffe og noe å bite i. Dette er uansett deg som kunde som bestemmer når og hvor og ingen fast opplegg.

Vi kan være opp til 4 personer på en slik tur i tillegg til båtfører. Turen går med en vanlig plastsnekke uten noe luksus men en trygg og god båt. Alle blir utstyrt med nødvendig sikkerhets utstyr men en må ta med varme klær.