Vi i Kvitsøyopplevelser har 35 års erfaring i å arrangere firmaturer, blåturer og kurs/konferanser for firma, lag og organisasjoner. Sammen med dyktige samarbeidspartnere på Kvitsøy skreddersyr vi ferdige opplegg for dere og kvalitets sikrer disse slik at dere får et opplevelserikt opphold på Kvitsøy.

Dere finner hvilke bedrifter vi samarbeider med  ved å trykke på “Våre samarbeidspartnere “

Eneste ekstrakostnaden ved bruke oss til å skreddersy opplegg og kvalitets sikre dette  er at vi tar et administrasjons gebyr for jobben . Vi legger ikke på prisene fra den enkelte leverandør , men dere som kunde slipper å bruke mye tid på å kontakte de forskjellige leverandørene , og samtidig få tett oppfølging og kvalitetssikring i hele prosessen samt at vi utaarbeider oversiktlige og detraljerte tilbud og program, både i papir format eller elektroniske for app på den enkeltes gruppemedlems smarttelefon.

Det vi trenger fra dere er noen stikkord som antall,dato, ca budsjett og snitt alder på deltakerene som en start , så er vi i gang .

Et enkelt og velykket opplegg krever:

  1. Kun en kontakt person / Adresse
  2. Oversiktlige tilbud
  3. Kvalitetssikring og oppfølging
  4. En pris og faktura

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud så hører dere fra oss innen maks 2 timer og får et uforpliktende tilbud innen 48 timer om ikke forespørselen kommer rett før ei helg eller i helgen.

 

Håper å høre fra dere !