Vi i Kvitsøyopplevelser har 35 års erfaring i å arrangere firmaturer, blåturer og kurs/konferanser for firma, lag og organisasjoner. Sammen med dyktige samarbeidspartnere på Kvitsøy skreddersyr vi ferdige opplegg for dere og kvalitets sikrer disse slik at dere får et opplevelserikt opphold på Kvitsøy. Kort sagt: Vi får maksimalt ut av de mulighetene som finnes på vakre Kvitsøy.

Dere finner hvilke bedrifter vi samarbeider med  ved å trykke på «Våre samarbeidspartnere «

 

Eksempler på gjennomførte oppdrag:

Firma med familiedag på Kvitsøy. 44 personer. De fikk utlevert ferske lunchgaguetter fra Matboden ved ankomst,  de hadde trekking av krabbe teiner, kajakk padling, sightseeing med Kvitsøy guiden, båttur med cabincruiser rundt øya, besøk i hummerparken og tilslutt middag på Restaurant Grønningen. Vi sydde sammen og leverte hele pakken.

Lionsklubb 26 pers. Buss fra diverse opplukk steder i Stavanger, ferge til Kvitsøy, øytur med Kvitsøyguiden, middag på Rest. Grønningen og buss og ferge hjem igjen. Vi ordnet alt.

Whisky klubb på tur. 12 prs. Vi ordnet transport med cabincruisere fra innerst i Vågen i Stavanger, sightseeing ved ankomst Kvitsøy i holmer og skjær, tur med Kvitsøy guiden, middag på Rest. Grønningen og same transport hjem igjen. Vi sydde sammen alt.

Landbruks firma til Kvitsøy. 15 prs. Privat båttrannsport fra Stavanger, omvisning i hummerpark, middag på Rest. Grønningen og samme transport tilbake til Stavanger. Vi sydde sammen alt.

Dette er bare noen få av mange eksempler.

Ved å bruke oss til å skreddersy opplegg og kvalitets sikre dette , får den tryggheten dere trenger for en vellykket tur, dere har bare en kontakt i hele prosessen og slipper å bruke mye tid på å kontakte de forskjellige leverandørene. Dere får kun en faktura som alltid vil stemme med det tilbudet dere har fått. I tillegg lager vi detaljert tilbud og program, både i papir format eller elektroniske for app på den enkeltes gruppemedlems smarttelefon.

Det vi trenger fra dere er noen stikkord som antall,dato, ca budsjett og snitt alder på deltakerene som en start , så er vi i gang .

Et enkelt og velykket opplegg krever:

  1. Kun en kontakt person / Adresse
  2. Oversiktlige tilbud
  3. Kvalitetssikring og oppfølging
  4. En pris og faktura

Vårt motto er : Gode leveranser gir gode referanser.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på jani@kvitsoyopplevelser.no eller på telefon 918 94 334 så hører dere fra oss innen maks 2 timer og får et uforpliktende tilbud innen 48 timer om ikke forespørselen kommer rett før ei helg eller i helgen.

Håper å høre fra dere !